Wenkbrauwen en wimpers

Je wimpers en wenkbrauwen bepalen een groot deel van je uitstraling en expressie. Met browshaping en verven met henna maak ik mooie, verzorgde wenkbrauwen. Voor lichte en/of rechte wimpers adviseer ik een lashlift.
LR_38A6862

Browshaping

Bij browshaping teken ik jouw wenkbrauwen nauwkeurig in een mooie, natuurlijke vorm. Vervolgens breng ik ze in model met gebruik van hars en/of epileren. Als finishing touch kan ik je wenkbrauwen kleuren met henna, voor een natuurlijk en langdurig effect. Met browshaping krijg je een uitgesproken en mooi verzorgde wenkbrauw, die je een natuurlijke expressie geeft.

Lashlift

Een lashlift zorgt voor optisch langere wimpers, die je direct een meer open en prachtige oogopslag geven. Met behulp van een serum, de zogenoemde Lash Botox, creëer ik meer volume in je wimpers. Ze worden letterlijk een stukje gelift, waardoor ze langer lijken. Een lashlift is veel minder schadelijk voor je huid dan wimper-extensions. Je hebt ongeveer acht weken plezier van jouw prachtige mascaralook, zonder mascara! Als je wilt kun je het resultaat versterken door de wimpers te laten verven tijdens de behandeling. 

× Hoe kan ik je helpen?