Gezicht en Huid

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het is ook de grootste beschermer, die nogal wat te verduren krijgt. Daarom is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Bij CuraLuxe kun je terecht voor verschillende behandelingen: van heerlijke ontspanning tot huidverbetering en anti-aging. Voor ik start met de behandeling van jouw huid, doen we eerst een huidanalyse en een huidscan.
LR_38A6822

Huidanalyse en huidscan met Observ 520

Tijdens de huidanalyse bespreken we jouw wensen. Vervolgens maak ik een huidscan met de Observ 520. Hiermee krijg ik een goed beeld van de diepere huidlagen en eventuele problemen die zich daar voordoen. Dankzij deze scan kan ik een behandelplan op maat samenstellen, om het beste uit jouw huid te halen!

Er zijn verschillende behandelingen, afhankelijk van jouw wensen en huidconditie. Hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is.

Feelgood-behandeling

Ben je toe aan enkel ontspanning en een momentje voor jezelf? Dan is een heerlijke gezichtsbehandeling een goed idee. Ik verzorg je huid met een voedend masker en geef je een heerlijke gezichtsmassage. Daarnaast laat ik je kennis maken met de medische skincareproducten van Renophase. Je loopt weer stralend en relaxed naar buiten!

Renophase

Bij CuraLuxe werk ik met de hoogstaande producten van het merk Renophase. Dit merk werkt aan de regeneratie van de huid, heel kort gezegd: het vernieuwen van de cellen, zodat je een stralende en gezonde huid krijgt. De producten zijn gebaseerd op zuiver bronwater uit de bron Eska in het Canadese Québec.  

Behandelingen met Renophase bij CuraLuxe in Beersel

De behandelingen van Renophase zijn erop gericht om je huid opnieuw te structureren en om het volume en de glans te herstellen. Welke behandeling bij jou past bepaal ik aan de hand van een intakegesprek en huidanalyse. 

De behandelingen worden gecombineerd met ledlicht-behandelingen, voor een optimaal resultaat. Het ledlicht werkt versterkend op de ingrediënten van de producten van Renophase. 

De behandelingen helpen je huid om zichzelf van binnenuit te vernieuwen en de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine te stimuleren. Lees meer over huidverbetering en anti-aging of maak direct een afspraak voor een intakegesprek om te kijken wat ik voor jouw huid kan doen!

LR_38A6940
× Hoe kan ik je helpen?