Huidverbetering

Als je last hebt van oneffenheden of ontstekingen in je huid, kan dat behoorlijk veel impact hebben. Je voelt je onzeker en je huid kan gevoelig of pijnlijk zijn. Ik help je graag aan een frisse, rustige en egale huid, zodat jij weer lekker in je vel zit!
AnsPhotography_2020_business_AlbanaCukeli_social_6P6A3374

Deze behandelingen zijn zeer geschikt als je last hebt van:

• Acne

• Rosacea

• Pigmentvlekken

• Couperose

De meest effectieve manier om je huid te verbeteren is met een peeling. Hierbij verwijder ik de bovenste, dode huidlaag en zorg daarmee dat de voedzame en herstellende ingrediënten uit de peeling goed doordringen in de diepere huidlagen.

Peelings voor huidverbetering

Een peeling heeft het meeste effect in een kuur. Hiervoor kom je eerst naar CuraLuxe voor een consult. Ik kan jouw huid dan goed analyseren en we bespreken jouw wensen. Daarna krijg je producten mee voor thuis. Hiermee bereid je je huid een maand lang voor op de peelingkuur.
De peelings vinden iedere twee weken plaats. Een kuur bestaat uit drie tot vier behandelingen, afhankelijk van je huidconditie en de resultaten.

PEELING

Een peelingkuur kun je het beste doen in het najaar of de winter, wanneer je huid minder aan de zon wordt blootgesteld.

De combinatie van thuisbehandeling en de behandelingen in het salon zorgen samen voor de mooiste resultaten. Het is daarbij heel belangrijk dat we echt als een team werken. De resultaten van de behandelingen in het salon zijn enkel optimaal als je de instructies voor thuisverzorging goed opvolgt. 

Het resultaat van een peelingkuur voor huidverbetering

Na afloop van een peeling kan je huid wat rood zijn. Soms kan de huid wat afschilferen, het is belangrijk dat je daar niet aan pulkt om je huid goed te laten herstellen.

Bescherm je huid altijd goed tegen de zon en uv-straling. Gebruik hiervoor minimaal SPF factor 50. Vermijd de eerste 24 uur na de peeling direct zonlicht op je gezicht, ga niet zwemmen, sporten of naar de sauna. 

AnsPhotography_2020_business_AlbanaCukeli_social_6P6A3391
AnsPhotography_2020_business_AlbanaCukeli_social_6P6A3468

Huidverbetering met Helight ledlicht

Ledlicht is een krachtige manier om je huid te verbeteren. Het rode licht van de Helight lamp kalmeert de huid, vermindert littekens en doodt bacteriën. Het resultaat is een egalere, rustige huid.

Led-lichttherapie is bewezen effectief bij:

• Acne

• Rosacea

• Verwijde poriën

Wil je weten wat een peeling voor jouw huid kan doen? Maak dan nu een afspraak voor jouw huidanalyse. 

× Hoe kan ik je helpen?