Gezichtsbehandelingen

Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten en behandelingen. Deze medische huidverbetering is ideaal voor het aanpakken van verschillende huidproblemen. De mooiste resultaten bereiken we door de combinatie van thuisbehandelingsproducten en de huidverbeterende behandelingen in ons instituut.

OxyPod & Ultrasound

€ 125 – 60 MIN | OxyPod & Ultrasound

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
In combinatie met Ultrasound kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid.
Ultrasoon geeft ook een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

OxyPod Compleet (Ultrasound & RF)

€ 169 – 90 MIN | OxyPod Compleet (Ultrasound & RF)

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
De Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid.
RF behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

GLOW SIGNATURE FACIAL

€ 155 – 90 MIN | PEELING + MICRONEEDLING + LED

Deze NEXT LEVEL behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog sterker in dan de klassieke fruitzuurpeelings. Afbraak van fibroblasten in de huid zorgt voor collageenen elastineverlies waardoor verslapping van de huid zichtbaar wordt. Het verlies aan oestrogeen wordt dankzij de peeling gecompenseerd. Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt.

Extra gaan we het hoog geconcentreerd hyaluron van Emmagen inzetten wat zorgt voor een diepere hydratatie van de oogzone, mondzone en lippen. De next level behandeling voor directe aanpak van rimpels en verstrakking kan toegepast worden op alle huidtypes.

FEEL GOOD

€ 95 – 90 MIN | PEELING
€ 120 – 90 MIN | PEELING + LED

Deze behandeling is perfect wanneer je graag feel good en huidverbetering wil combineren in één behandeling. We gaan je huid stimuleren om zicht te vernieuwen en verjongen en dit alles in combinatie met heerlijke ontspannende technieken. Uw huid krijgt een hydratatie boost en een gezonde GLOW zodat u met een ‘goed gevoel’ naar buiten gaat.

VITAMINE C TREATMENT

€ 120 – 60 MIN | PEELING
€ 135 – 75 MIN | PEELING + LED
€ 140 – 80 MIN | PEELING + MICRONEEDLING
€ 155 – 90 MIN | PEELING + LED + MICRONEEDLING

Vitamine C biedt bescherming tegen vrije radicalen en pigment. Stimuleren van de cel vernieuwing door middel van hoge concentratie 70% gestabiliseerde vitamine C. Versterkt de huid tegen zonneschade, aldus aanmaak van pigment. Bevorderen van de doorlaatbaarheid van de huid, extra hydratatie en gezonde doorbloeding. De huid ziet er voller en gladder uit.

SKIN MEET & TREAT

€ 150 – 90 MIN

Deze behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en huidproblemen. Met name de gevoelige huid, acné (littekens), rosacea en anti-aging.

HUIDSCAN OBSERV 520

€ 45 – 40 MIN

Huidproblemen starten vaak in de diepere huidlagen, die we met het blote oog niet kunnen zien. Er worden 6 foto’s genomen, nadien stel ik een product en behandeling voor op maat.

OxyPod GLAM (24 karaat GOLD)

€ 185 – 100 MIN | OxyPod GLAM (24 karaat GOLD)

Een luxueuze behandeling die elke huid verwent met een verstevigend effect en verbeterde hydratatie gebaseerd op exclusieve ingrediënten en 24 karaat goud. Inclusief décolleté.

OxyPod & RF Anti-aging

€ 149 – 90 MIN | OxyPod & RF Anti-aging

OxyGeneo verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
TriPollar (RF) is de meest geavanceerde technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.
De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

DERMAPLANING

€ 95 – 75 MIN | DERMAPLANING + LED

Dermaplaning is een behandeling waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd.
De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes.
Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen.
Het resultaat:
Een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt.
Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

LED THERAPIE – HELIGHTPRO

€ 39 – 30 MIN

Ledlicht komt uit de medische wereld om de huid te verbeteren. LED therapie is geschikt voor iedere huidtype en huidprobleem.

Voordelen van HelightPRO:

– ontstekingsremmend bij acne, rosacea, eczeem,…
– helpt bij rode gevoelige en couperose huiden
– huidverslapping: stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron
– verbetert littekens
– werkt ontspannend en vermindert stress
– wetenschappelijk bewezen en 100% natuurlijk

PINK PEEL

€ 150 – 90 MIN | PEELING

Stimuleert celvernieuwing door het unieke KUDTZU ingredient. Werkt op de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Fijne lijntjes, verslapte en droge huid door de zon worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt gladder, strakker en stralender. Deze behandeling zorgt voor een geweldig resultaat op vlak van huidveroudering.

MELASMA EN PIGMENT

€ 150 – 60 MIN | PEELING
€ 170 – 90 MIN | PEELING + MICRONEEDLING

De Mela Lightening Facial is een geavanceerde behandeling voor het aanpakken van pigment en melasma. Bevat 3 types hoog gedoseerde Vitamine C en Tranexaminezuur. Melanine synthese wordt geblokkeerd en de productie van tyrosinase neemt af. De Next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint, goede hydratatie en een mooie glow. Gecombineerd met thuisproducten voor een optimaal resultaat.

NECK RETARGETING

€ 120 – 90 MIN | PEELING + MICRONEEDLING + LED

De eerste wereldwijde behandeling voor de halszone. Deze behandeling in combinatie met LED licht en needling wordt toegepast voor het herstel van de doffe, vermoeide huid en voor huidverjonging. Verbetert de huidtextuur van hals en decolleté, maakt onregelmatigheden glad en zorgt voor meer volume.

Wil je graag direct een afspraak?

× Hoe kan ik je helpen?