Peelings

Een peeling is één van de meest effectieve methodes om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Het is een doeltreffende manier om een gladde en mooie huid te verkrijgen.
LR_38A6871

PEELING

Een peelingkuur kun je het beste doen in het najaar of de winter, wanneer je huid minder aan de zon wordt blootgesteld.

De combinatie van thuisbehandeling en de behandelingen in het salon zorgen samen voor de mooiste resultaten. Het is daarbij heel belangrijk dat we echt als een team werken. De resultaten van de behandelingen in het salon zijn enkel optimaal als je de instructies voor thuisverzorging goed opvolgt. 

Het resultaat van een peelingkuur voor huidverbetering

Na afloop van een peeling kan je huid wat rood zijn. Soms kan de huid wat afschilferen, het is belangrijk dat je daar niet aan pulkt om je huid goed te laten herstellen.

Bescherm je huid altijd goed tegen de zon en uv-straling. Gebruik hiervoor minimaal SPF factor 50. Vermijd de eerste 24 uur na de peeling direct zonlicht op je gezicht, ga niet zwemmen, sporten of naar de sauna. 

Hoe gaan we te werk?

Een peeling heeft het meeste effect in een kuur. Hiervoor kom je eerst naar CuraLuxe voor een consult. Ik kan jouw huid dan goed analyseren en we bespreken jouw wensen. Daarna krijg je producten mee voor thuis. Hiermee bereid je je huid een maand lang voor op de peelingkuur.
De peelings vinden iedere twee weken plaats. Een kuur bestaat uit drie tot vier behandelingen, afhankelijk van je huidconditie en de resultaten.

Deze behandelingen zijn zeer geschikt als je last hebt van:

• Acne

• Rosacea

• Pigmentvlekken

• Couperose

De meest effectieve manier om je huid te verbeteren is met een peeling. Hierbij verwijder ik de bovenste, dode huidlaag en zorg daarmee dat de voedzame en herstellende ingrediënten uit de peeling goed doordringen in de diepere huidlagen.

× Hoe kan ik je helpen?