OVER MIJ

JOUW HUIDEXPERT

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Albana Cukeli.

Uiterlijke verzorging is altijd mijn passie geweest en in 2012 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt als schoonheidsspecialiste. Om mezelf te blijven ontwikkelen studeerde ik verder aan de Wellness Academy in Antwerpen.
Regelmatig volg ik nog cursussen en trainingen om me als huidexpert verder te ontwikkelen met nieuwe kennis en vaardigheden in de steeds veranderende beautywereld.

In 2016 stond mijn wereld even stil, ik werd gediagnosticeerd met borstkanker. Op dagen dat ik me goed voelde was mijn werk als schoonheidsspecialiste mijn houvast en afleiding.
In augustus 2017 was ik klaar met alle therapieën. Dit was voor mij het startschot om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen salon te open : Curaluxe.

Als gevolg van de chemokuren kreeg ik een reactie waardoor ik een jaar te kampen had met ernstige acne.
Als persoon en schoonheidsspecialiste gaf me dit een zeer onprettig gevoel.
De acne bleek hormonaal te zijn waardoor enkel een kuur met roaccutane een oplossing bood. Uitdroging, dunne huid, koortsblaasjes en pigmentvlekken waren het gevolg.
Dit gaf mij de drive om mijn klanten te helpen aan een gezonde, mooie huid, door ze te adviseren over de combinatie van een gezonde levensstijl en de juiste producten. Als ervaren huidexpert weet ik nu dat niet enkel medicatie een uitweg biedt.
Bij Curaluxe staan een persoonlijk advies en de juiste behandeling van lichaam en geest, in een relaxte sfeer, centraal.

Ben jij toe aan een deskundige huidverbetering, ontspannende verwenbehandeling, prachtige wimpers of wenkbrauwen? Boek dan nu je afspraak.

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn salon!

× Hoe kan ik je helpen?